Arlanda XPO Hotel Apartments, Cederströms Slinga 15, Arlandastad

Välkommen till Arlanda!

130 lägenheter med ett riktigt bra läge på Arlanda XPO. Stor parkering utanför entrén, nära till stora matvarubutiker, golfbanor och naturligtvis terminalerna på Arlanda.

Nu även shuttlebuss.

Gäst Betyg

Rekommenderar detta boende starkt! sov fantastiskt!

Gillade  · perfekt! bästa täckena någonsin!!!  välstädat och fräscht!
Jonas Juni 2023
Bra läge och mycket prisvärt för kort övernattning i väntan på flyget.

Gillade  · Bra läge, endast några km från flygplatsen. Enkelt och snabbt att checka in och ut. Rummet var rent och fräscht och hade även spis, kylskåp och diskho. Badrummet kändes nytt och nyrenoverat.
Erik Juli 2023

Nära till allt

Arlanda Hotel Apartments ligger nära till det mesta av vad Stockholm har att erbjuda. Från vår stora parkering har du:

arlanda

Detta ingår

Det skall vara enkelt att bo på ett lägenhetshotell. Kök och badrum har du i din lägenhet. Tvättstuga finns i korridoren

Rumstyper

VIP Lägenhet

Välkommen till vår största lägenhet med 3 st sköna sängar. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr. Max 3 gäster.

Studio XXL

Välkommen till våra bekväma största lägenheter där det finns 6 st sköna sängar. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr. Max 6 gäster i två rum, med 4 vanliga sängar och en våningssäng.

Studio XL

 

Välkommen till våra bekväma stora lägenheter där det finns 4 st sköna sängar. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr.Max 4 gäster i 2 vanliga sängar och en nedfällbar våningssäng.

Studio Large

Välkommen till våra bekväma Large lägenheter där det finns 4 st sköna sängar. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr. Max 4 gäster.

Studio Medium - Double

Välkommen till våra bekväma Medium lägenheter med en skön dubbelsäng. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr. Max 2 gäster.

Studio Medium - Twin

Välkommen till våra bekväma Medium lägenheter med två sköna enkelsängar. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr. Max 2 gäster.

Studio Small

Välkommen till våra bekväma Small lägenheter med en skön enkelsäng. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr. Max 1 gäst.

Shuttlebuss

Shuttlebuss bokas via receptionen när du bokar rummet.

arlanda shuttlebus

Läge

Ypperligt centralt läge på Arlandastad. Precis vid avfarten till E4:an. 

karta arlanda xpo

Intresserad av företagslägenhter?

Många av våra gäster är företag som behöver boende för sin personal nära Arlanda, Märsta och Sigtuna. Kontakta oss gärna för att få en offert.