Sollentuna Hotel Apartments, Djupdalsvägen 7, 192 51, Sollentuna

Välkommen till Stockholm!

Med ett ypperligt läge i Sollentuna har du  nära till allt i Stockholm, från Gröna lund till Naturhistoriska och Tele2Arena. Du tar dig enkelt överallt med bil eller kollektivtrafik

Gäst Betyg

super hotell

Trevlig personal i hotell receptionen och mycket fint rum med kök och dusch även tv och wifi  fräsch och lungt område , närhet till city . jag är mycket nöjd och kan gärna tänka mig att komma åter
Annelie Jun 23
Enastående

Gillade  · Mycket bra personal med ett trevligt bemötande vid ankomst! Rummen var över förväntan rent, fräscht och bekvämt med ett eget pentry..”
Mats Nov 20

Nära till allt

Sollentuna Hotel Apartments ligger nära till det mesta av vad Stockholm har att erbjuda. 

Detta ingår

Det skall vara enkelt att bo på ett lägenhetshotell. Kök och badrum har du i din lägenhet. Tvättstuga finns i korridoren

Rumstyper

Studio XL

Välkommen till våra största lägenheter där du kan koppla av i en skön dubbelsäng. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr.

Studio Large

Välkommen till våra större lägenheter där du kan koppla av i en skön dubbelsäng. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr.

Studio Medium

Välkommen till våra bekväma mellanstora lägenheter där du kan koppla av i en skön dubbelsäng. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr.

Studio Medium Twin

Välkommen till våra bekväma mellanstora lägenheter där du kan koppla av i två sköna enkelsängar. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr.

Studio Small Våningssäng

Välkommen till en mindre lägenhet där du kan koppla av i en skön våningssäng. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr.

Studio Small

Välkommen till våra bekväma mindre rum där du kan koppla av i en skön enkelsäng. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr.

Studio X-Small

Välkommen till våra bekväma mindre lägenheter där du kan koppla av i en skön enkelsäng. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr.

Läge

Ypperligt centralt läge i Sollentuna. Ett stenkast från avfarten till E4:an.

sollentuna karta

Intresserad av företagslägenheter?

Många av våra gäster är företag som behöver boende för sin personal i Sollentuna och Stockholm. Kontakta oss gärna för att få en offert.