Halmstad Hotel Apartments, Strandvallen 7, 302 57, Halmstad

Välkommen till Halmstad!

Med ett ypperligt läge alldeles invid E6 / E20 är det enkelt att snabbt ta sig till Tylösand och bada, eller till Göteborg och gå på Liseberg, eller varför inte upptäcka Malmö eller Köpenhamn?

Gäst Betyg

Bästa hotellet du kan gå till för lågpris

Gillade  · Det var det bästa upplevelsen de roligaste av de skönaste personalerna rummen var jättetrevliga för det priset hade det jättekul
Rafi - Juli 2023
Enkelt, billigt och fungerande.

Gillade  · Billigt o enkelt, fick vad man betalade för. Bra sängar, bra med litet pentry i rummet då man inte kunde köpa frukost på hotellet. Nära och enkelt med buss in till centrala Halmstad. Bra ICA butik väldigt nära som man bl.a. kunde köpa en mycket bra och billig frukost. Gratis parkering vid hotellet. Tyst o lugnt.
Yvonne - Juli 2023

Nära till allt

Halmstad Hotel Apartments ligger nära till det mesta av vad Halmstad har att erbjuda.

Gekås Ullared

Detta ingår

Det skall vara enkelt att bo på ett lägenhetshotell. Kök och badrum har du i din lägenhet. Tvättstuga finns i korridoren

Rumstyper

Studio XL

Välkommen till våra bekväma XL  lägenheter med 3 sköna sängar. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr. Max 3 gäster.

Studio Large

Välkommen till våra bekväma Large lägenheter med två sköna sängar. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr. Max 2 gäster.

Studio Medium

Välkommen till våra bekväma Medium lägenheter med två sköna enkelsängar. Ett praktiskt inslag är vår kitchenette, utrustad med nödvändiga faciliteter för enklare måltider och drycker. Perfekt för att värma upp rester eller förbereda en snabb frukost innan du ger dig ut på äventyr. Max 3 gäster.

Läge

Ypperligt centralt läge invid E6/E20. Precis vid avfart och påfart.

Halmstad Hotel Apartments Karta

Intresserad av företagslägenhter?

Många av våra gäster är företag som behöver boende för sin personal i Halmstad, Halland, Göteborg och Helsingborg. Kontakta oss gärna för att få en offert.