soffa

Trivselregler:

Välkommen till våra longstay hotell!

För att skapa en trivsam och behaglig atmosfär för alla våra gäster, ber vi dig vänligen att följa dessa trivselregler under din vistelse:

Respektfullt beteende:

Vi värdesätter ömsesidig respekt och förväntar oss att alla gäster och personal behandlar varandra med vänlighet och hänsyn. Otillåten diskriminering, störande beteende eller osakligt uppträdande tolereras inte.

Rummet som ditt hem:

Vi hoppas att du ser ditt rum som ditt tillfälliga hem. Vänligen ta hand om det som du skulle med ditt eget boende. Använd gärna de tillhandahållna faciliteterna och rapportera eventuella problem omedelbart till receptionen.

Ljudnivå:

För att säkerställa att alla gäster kan njuta av en lugn vistelse ber vi dig att vara medveten om ljudnivån i både ditt rum och de gemensamma utrymmena. Håll volymen nere på TV, musik och konversationer, särskilt under kvällar och nätter.

Gemensamma utrymmen:

De gemensamma utrymmena är till för allas njutning. Vänligen städa upp efter dig själv när du använder köket, loungen eller andra delade områden. Håll dem prydliga och välkomnande för alla.

Rökfri miljö:

Våra hotell är helt rökfria. Vänligen rök endast på angivna områden utomhus och använd askkopparna för att slänga fimparna.

Gäster och besökande:

Om du vill ta emot besökare, vänligen meddela receptionen i förväg. Besökare måste följa samma trivselregler som våra gäster.

Säkerhet och egendom:

Lås alltid ditt rum när du lämnar det och använd gärna säkerhetsskåpet för dyrbarheter. Hotellet ansvarar inte för förlorade eller stulna föremål.

Hänsyn till miljön:

Vi uppmuntrar våra gäster att vara medvetna om sin miljöpåverkan. Vänligen släck lampor, stäng av elektronik och luftkonditionering när du inte är i rummet.

Vi tackar dig för att du respekterar dessa trivselregler och bidrar till att skapa en positiv och trevlig upplevelse för alla på vårt longstay hotell. Om du har några frågor eller behöver hjälp, är vår reception alltid tillgänglig för att assistera dig. Ha en underbar vistelse!