Avbokningsregler

Vi hoppas att dessa avbokningsregler ger dig en klar förståelse för vårt sätt att hantera avbokningar för olika målgrupper. Vår strävan är alltid att erbjuda en positiv och givande vistelse för alla våra gäster, oavsett deras ändrade planer.

Tack för att du väljer våra lägenhetshotell för din boendeupplevelse.

Privatpersoner

Vi välkomnar privatpersoner att njuta av vår bekväma boendemiljö. Om du behöver göra en avbokning, ber vi dig vänligen att meddela oss minst 24 timmar före ditt incheckningsdatum för kortare bokningar och minst 7 dagar i förväg för veckovisa eller månatliga bokningar. 

Vid avbokning inom dessa tidsramar kommer ingen avgift att debiteras. Vid senare avbokning kommer en natts avgift att tillämpas för kortare bokningar, medan en veckas avgift kommer att gälla för veckovisa eller månatliga bokningar.

privatperson

Grupper

Vi gläder oss åt att välkomna grupper till våra lägenhetshotell. För att säkerställa en smidig upplevelse för alla inblandade, vänligen meddela oss om eventuell avbokning minst 14 dagar i förväg.

 

Avbokningar som görs 7-14 dagar innan kommer att resultera i en avgift motsvarande en natts boende per bokad lägenhet.

 

Avbokningar 7 dagar innan bokning och närmare inpå kommer att debiteras 100% för hela bokningen.

 

 

Vi förstår att planer kan ändras och vi gör vårt bästa för att vara flexibla och rättvisa i våra avbokningsregler.

 

En grupp är en bokning med fler än 3 lägenheter.

grupp

Företag

Vi värdesätter företagets behov och förstår arbetsrelaterade förändringar. Om en avbokning är nödvändig, ber vi dig meddela oss senast 24 timmar innan incheckning för kortare bokningar och minst 7 dagar i förväg för veckovisa eller månatliga bokningar. 


För avbokningar inom dessa tidsramar kommer ingen avgift att debiteras. Vid senare avbokning kommer en natts avgift att tillämpas för kortare bokningar, medan en veckas avgift kommer att gälla för veckovisa eller månatliga bokningar, om ej annat överenskommits.

foretag