Välstädat

Vår högsta prioritet på våra longstay hotell är att erbjuda en miljö där våra gäster kan känna sig som hemma. Vi lägger stor vikt vid att hålla våra rum och gemensamma utrymmen skinande rena och välskötta.

Varje rum genomgår noggranna städningar och saneringar med professionell omsorg mellan gästvistelser för att säkerställa en fräsch och hälsosam atmosfär. Vi använder de bästa städmaterialen och teknikerna för att garantera en hög standard av renlighet. 

stadare
Hotelldörr

Lugnt

Våra longstay hotell är en oas av lugn och ro i hjärtat av vardagens rörelse. Här kan du njuta av en fristad från stadens brus och hektiska tempo. Vi har utformat våra rum och utrymmen med noggrann omsorg för att minimera ljudstörningar och skapa en avslappnad atmosfär.

Våra gäster har möjlighet att dra nytta av våra bekväma lägen samtidigt som de kan återvända till en fridfull reträtt efter en dag fylld av äventyr eller arbete.

Smidigt

Din komfort är viktigast för oss. Enkel incheckning, moderna faciliteter och ett dedikerat team gör din vistelse smidig och bekymmersfri. Vi strävar efter att du ska kunna njuta fullt ut av din tid här utan hinder.

Hotellklocka

Välj Longstay och känn dig som hemma

Till skillnad från ett vanligt hotell har du eget fullt utrustat kök i din lägenhet och tillgång till gemensamma tvättstugor med både tvättmaskiner, torktumlare och strykmöjligheter.